LinkedIn Prospecting

Vergroot je netwerk

Identificeer, benader en betrek dagelijks potentiële klanten of zakelijke connecties via het LinkedIn-platform. 

Dit zijn de stappen die we nemen

We starten met het definiëren van jouw exacte doelgroep. Vervolgens gebruiken we handige tools om te bepalen welke profielen voldoen aan de criteria. 

Daarna volgt een heel gericht en persoonlijk uitnodigingsproces. Zo  vergroot je het aantal connecties dat je hebt op jouw persoonlijke LinkedIn account.

Via chat brengen we het gesprek op gang. Zonder commercieel te ‘pushen’, maar door het delen van relevante kennis. De reacties zullen je verrassen!

Continue kijken we samen naar de voortgang. Op basis van conversie- en response-ratio’s sturen we bij waar nodig en geven we verbetermogelijkheden.

Onze aanpak

Ons LinkedIn prospecting  programma wordt uitgevoerd door ervaringsdeskundigen. Maar je blijft zelf in de lead in de communicatie met je relaties. Voor het efficient laten verlopen van LinkedIn prospecting gebruiken we handige tools.

Investering

Jouw bedrijf, boodschap en doelgroep zijn uniek toch? Daarom is onze LinkedIn prospecting aanpak ook deels op maat. Maar normaal gesproken kun je uitgaan van de volgende kosten.

Eenmalige set-up: € 750
Vast inzet van 4 uur per maand: € 400
Tooling: € 97 per maand 
Extra uren:
– ondersteuning: € 115,- per uur
– strategie: € 150,- per uur