B2B Marketing Accelerator

Versnel je leadgeneratie

Ons B2B Marketing Accelerator Programma heeft als doel om jouw marketing en leadgeneratie binnen 6 tot 8 weken structureel te verbeteren. Hiervoor gebruiken wij onze bewezen B2B contentmarketingaanpak

Dit zijn de stappen die we nemen

We starten met een workshop, samen met jouw team. Daarin staan zowel jouw commerciele ambities als de klantreis centraal.

Vanuit de klantreis maken we een tactisch marketingplan voor 12 maanden. Opgedeeld in 4 kwartalen en gericht op leadgeneratie.

We ondersteunen je op het gebied van contentcreatie, mediainzet en inrichting van je tooling.  Zodat je concreet van start kan.

Per kwartaal kijken we samen naar de voortgang. Op basis van KPI’s sturen we bij waar nodig en geven we verbetermogelijkheden.

Ons team

Ons programma wordt geleid door zeer ervaren B2B-marketing- en verkoopprofessionals met uitgebreide kennis van B2B-contentmarketing. Het acceleratorprogramma richt zich op het versnellen van uw huidige team op basis van uw bestaande technologie. Dat kunnen wij doen op basis van onze zeer ruime ervaring.

Indien structurele ondersteuning gewenst is voor de uitvoering van het plan, kijk dan eens op onze Marketing as a Service prpositie.

Duur en investering

Normaal gesproken voltooien we de eerste zes stappen van het acceleratorprogramma in vier tot zes weken. Vervolgens evalueren wij ieder kwartaal het eerste jaar. Het programma omvat een gemiddelde inspanning van 50 uur door ervaren marketingprofessionals.

Programmakosten € 3.995
40 uur in de eerste 4 – 6 weken
10 uur kwartaalfollow-ups in het eerste jaar
Extra uren: € 115,- per uur