Ebooks

E-book: Implementing B2B Content Marketing

Hoe zet je een effectieve B2B contentmarketingstrategie op? Leer hoe je jouw buyer persona’s definieert, een effectief contentplan opzet dat converteert en leads met een hoog potentieel aantrekt. Dit uitgebreide e-book biedt jou een bewezen zevenstappenbenadering voor succes.

E-Book: B2B Marketing Technology for Small Businesses

MKB-ers kunnen profiteren van een overvloed aan marketingtools. Chiefmartec.com telt nu maar liefst 8.000 verschillende marketingoplossingen. Maar hoe kies je welke het beste passen bij jouw bedrijf? Dit e-book bespreekt de uitblinkers per categorie en hoe je deze tools bijeen brengt in een gebruiksvriendelijke B2B-marketingstack voor MKB bedrijven.

E-book: The Seven B2B Marketing Agency Secrets

Geweldig! Je hebt het gevonden! Ons geheime manuscript over het succes van B2B-marketingbureaus. In dit e-book delen we een bewezen campagneproces in 4 stappen en 3 voorwaarden voor het succes van jouw bureau op basis van onze jarenlange ervaring. Het is een richtlijn over hoe je jouw bureau kunt laten groeien en de bedrijfsvoering kunt verbeteren.

E-book: The Ultimate Partner Marketing Model

Virtual Republic biedt een uniek partnermarketingmodel op basis van onze 7-stappenbenadering voor B2B-contentmarketing. Bij partnermarketing heeft elk van de stappen echter twee kanten van dezelfde medaille, de ‘vendor’-kant en de ‘partner’-kant. Door dit model toe te passen, kun je de partnermarketingpuzzel in elkaar zetten.