E-book: The Seven B2B Marketing Agency Secrets

Een bewezen campagneproces van 4 stappen en 3 voorwaarden voor een succesvolle agency

Geweldig! Je hebt het gevonden! Ons geheime manuscript om van B2B-marketingbureaus een succes te maken. In dit e-book delen we een bewezen campagneproces in 4 stappen en 3 voorwaarden voor het succes van een agency op basis van jarenlange agency-ervaring. Het is een richtlijn over hoe je jouw bureau kunt laten groeien en de bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Jouw doel als bureau moet zijn om een proces op te bouwen en te optimaliseren dat continu gekwalificeerde leads genereert voor het verkoopteam van de klant. Jij bent verantwoordelijk voor die onmisbare leadgeneratie-engine, die alleen maar gevoed hoeft te worden door content en media.

Waarom delen we deze inzichten? Het Manceppo-platform is gemaakt door mensen die al jaren B2B-bureaus runnen. Wat we misten was een stukje techniek om de bestaande tools van onze klanten destijds te integreren.

Dus dat is wat we vandaag voor bureaus en hun klanten hebben gebouwd. En daarom zijn we ervan overtuigd dat ons platform jouw bureau kan helpen succesvoller te worden.

Dit is wat je moet weten.

  • Er is een bewezen proces in vier stappen voor succesvolle campagnes
  • En er zijn drie voorwaarden voor het succes van een bureau

Neem de tijd en ontdek onze ‘4 + 3 secret agency saus’ in dit e-book.

Download

Vul het formulier in en ontvang jouw gratis kopie

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy.

Bedankt voor je interesse, je ontvangt het e-book per mail.